Ôffalkalinder & Ôffalapp De digitale afvalkalender

De nieuwe afvalkalender via web of app

Ôffalkalinder digitaal

Via de website www.offalkalinder.nl of via de website van de gemeente Noardeast-Fryslân, komt u op de digitale ‘ôffalkalinder’. Op deze website voert u postcode en huisnummer in. Vervolgens verschijnt alle relevante en actuele informatie over het afval en afvalinzameling op uw adres. Waar zijn bijvoorbeeld glasbakken in de buurt of inleverpunten voor elektrische apparaten of de locatie van de milieustraat. Maar ook informatie waar medisch afval kan worden ingeleverd of waar textielcontainers staan. Zelfs de ophaaldata van het oud papier staan in de digitale kalender.

De afvalkalender is uit te printen, maar hij is ook te koppelen aan uw eigen digitale agenda.

Ôffalapp

In de ôffalapp vindt u alle informatie die er op de ‘ôffalkalinder’ te vinden is. Het grote voordeel van de app is dat er ‘push-notificaties’ kunnen worden ingesteld. Zo vergeet u nooit meer een inzamelmoment. De app is beschikbaar voor Android als IOS (Apple). U voert enkel uw postcode en huisnummer in en alles verschijnt automatisch.

Papieren kalender

De papieren afvalkalender wordt niet meer standaard door de gemeente verstuurd. Deze wordt enkel nog op aanvraag verstuurd. Beschikt u niet over de middelen om de kalender te bekijken? Dan kunt u een papieren versie aanvragen bij de gemeente. Bel hiervoor naar (0519) 29 88 88.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag!

Bel naar: (0519) 29 88 88

Of mail naar: afval@noardeast-fryslan.nl

Aankomende evenementen