Wandel je Fit

Wilt u gaan wandelen, maar heeft u dat lange tijd niet gedaan of heeft u nog nooit
langere afstanden gewandeld? Begin dan met een eenvoudige test om te bepalen wat jouw conditie is: met de 2 km Fitwandeltest.

Deze test is een veilige test. Je hoeft geen maximale fysieke inspanning te leveren om te bepalen hoe jouw conditie is. Iedere volwassene kan de test doen. Het fitheidsniveau wordt bepaald op basis van deze inspanning en er kan een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt worden. Na afloop is er de mogelijkheid mee te doen aan een wandelprogramma en zo de fitheid toe te laten nemen. Dit programma wordt gegeven door de buurtsportcoaches in uw gemeente. Op de testdag zelf krijgt u hier meer informatie over.

De Fitwandeltesten worden gehouden op:
Dokkum, maandag 18 september van 15:30-19:00 uur,
Kollum, woensdag 20 september van 14:30-19:00 uur,
Damwâld, donderdag 21 september van 14:30-19:00 uur.

De test duurt ongeveer een uur.

Voor wie?
Voor iedereen van 25 jaar en ouder. Boven de 65 jaar kunnen de testresultaten afwijken van de landelijke normen, maar deelname is heel goed mogelijk. Je krijgt achteraf een passend advies.

Interesse? Meld je dan snel aan!

Je kunt zich aanmelden tot 7 dagen vooraf aan de testdatum bij SW het Bolwerk
via: 0519-292223 of mailen naar info@het-bolwerk.eu. Vermeld dan wel: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, uw voorkeurslocatie (Dokkum, Kollum of Damwâld) en de voorkeurstijd.

De kosten voor deelname aan deze test zijn € 8,00 per persoon. Deze kun je bij aanvang van de test contant betalen. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Heb je vragen neem contact op met Stichting Welzijn Het Bolwerk, tel. 0519-292223.
Wij zien je aanmelding graag tijdig tegemoet.

Aankomende evenementen