Ook dit jaar organiseren wij vanuit de gemeente weer een informatieavond waarin wij graag met jullie in gesprek gaan over alle zaken die spelen rondom de jaarwisseling.

Tijdens deze avond delen wij informatie over o.a. het organiseren van een evenement, carbidschieten en vreugdevuren. Omdat er vorig jaar veel vragen waren over subsidies hebben wij besloten om hier een plenaire sessie van te maken. Het is ons doel om jullie weer op de hoogte te stellen van alle relevante informatie voor wat betreft de jaarwisseling. Tijdens deze avond is er ruimte om vragen te stellen en problemen aan te kaarten.

Wij nodigen jullie graag uit en willen een beroep op jullie doen om iedereen die betrokken is bij het plannen van een feest of activiteit in het dorp uit te nodigen om op deze avond langs te komen. Denk hierbij ook aan een vertegenwoordiging van de jeugd die plannen heeft voor een evenement en/of carbidschieten.

Wanneer: woensdag 10 juli 2024

Waar: Kantine in het stadhuis, ingang Suupmarkt 2 te Dokkum
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Parkeren: Harddraverspark

Graag horen wij uiterlijk maandag 8 juli of je/jullie aanwezig bent en met hoeveel personen. Opgave graag per e-mail via jaarwisseling@noardeast-fryslan.nl.

Deze mail betreft een vooraankondiging, concretere informatie volgt in een later stadium. Hebben jullie daarnaast nog vragen over deze informatieavond? Je kunt ons bereiken per e-mail via jaarwisseling@noardeast-fryslan.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Veiligheid

Gemeente Noardeast-Fryslân

Aankomende evenementen