Welkom op de Website van Paesens-Moddergat

Paesens-Moddergat is zo veelzijdig!

De meeste inwoners weten het wel, maar als u hier nog nooit geweest bent en hier op vakantie wilt komen dan kunt u er op deze website achter komen waarom onze tweelingdorpen zo bijzonder zijn en waar u kunt overnachten. Ook vinden bewoners en bezoekers in de agenda en op de toeristische pagina’s wat er allemaal te doen is.

Misschien bent u hier pas komen wonen, denkt u erover om hier een huisje te kopen, of wilt u wat meer op de hoogte zijn wat er allemaal in uw dorp gebeurt. Wij hebben het voor u verzameld en brengen u het laatste nieuws, maar ook informatie over voorzieningen en de gemeente.

Voor elkaar!

Heeft u hulp nodig voor een klusje of heeft u juist wat tijd en zin om iets (betaald en onbetaald) voor een andere dorpsbewoner te doen? Of wilt u uw fiets verkopen? Dan zijn de vraag en aanbod pagina’s voor u. Want het fijne van in Paesens en Moddergat te wonen is dat we er voor elkaar zijn!

Deze site staat of valt met de medewerking van bewoners, bedrijven, en toeristische attracties, vakantiehuizen en B&Bs. Dus staat er iets niet op, heeft u aanvullingen, nieuws, agenda activiteiten of andere zaken? Vertel het ons via het contactformulier of stuur een mail naar webmaster@paesens-moddergat.nl

Geef een reactie

Aankomende evenementen