Kennismakingsbezoek burgemeester

Beste Dorpsgenoten.

Dinsdagavond 29 september brengt burgemeester Kramer een kennismakingsbezoek aan Paesens – Moddergat. We hadden dit graag in een gezamenlijk samenkomen willen organiseren zodat een ieder de gelegenheid zou hebben om met de burgemeester van gedachten te kunnen wisselen. Echter de corona perikelen zorgen er voor dat dit niet mogelijk is.

Daarom hebben wij als Dorpsbelang bedacht om een wandelroute door de dorpen te maken die start bij het sportveld en eindigt bij de Garnalenfabriek. Zo kunnen we onze dorpen laten zien en krijgt u als dorpsbewoner ook de gelegenheid om in de openlucht kennis te maken met de burgemeester. Ook stelt het ons in de gelegenheid om hem mooie plekjes te laten zien en op enkele problemen te kunnen wijzen.

De start is om 19.30 bij het Sportveld.
En de route is als volgt:
Start MFA met zicht op de molen, over De Buorren richting kerk, door steegje via Achterwei naar speeltuin, van speeltuin richting Brêge en over de Seewei, richting museum, Oere en Garnalenfabriek. Op de terugweg is ook het probleem zichtbaar dat de vakantiewoningen een donker gat slaan op de Oere. Wat met name in de wintermaanden een onprettige aanblik geeft, buiten de veiligheidsaspecten om.

We hopen dat u de corona maatregelen respecterende, massaal komt kennis maken met onze burgemeester.

 

Aankomende evenementen