Informatieavond jaarwisseling reminder

Op 7 juni jl. heeft u een uitnodiging via de mail van ons ontvangen voor een informatieavond op woensdag 12 juli 2023 in de IJsherberg te Dokkum. Om u zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien hebben wij de avond opgedeeld in een algemeen gedeelte en drie deelsessies. Dit zijn:

1.   Carbidschieten

Over o.a. de voorwaarden, aandachtspunten en het gebruik van materiaal van de gemeente.

2.   Organiseren van een evenementen

Over o.a. het aanvragen van een evenementenvergunning, subsidies en inzet van beveiliging tijdens evenementen.

3.   Overleg met dorpsbelangen.

Over hoe we ook dit jaar weer samen een veilige jaarwisseling kunnen organiseren. 

Als u bij deze avond aanwezig wilt zijn, zou u zich dan vóór dinsdag 11 juli 2023 willen aanmelden via jaarwisseling@noardeast-fryslan.nl? Wilt u hierbij aangeven welke deelsessie uw voorkeur heeft?

Alvast bedankt.  

Met vriendelijke groet,

Team Feiligens

Dit jaar organiseren wij vanuit de gemeente een informatieavond waarin wij graag met u in gesprek gaan over alle zaken rondom de jaarwisseling. Afgelopen jaar zijn er meerdere gesprekken gevoerd met verschillende dorpen (o.a. dorpsbelangen). Wij willen ook deze groepen graag uitnodigen om te horen hoe de jaarwisseling dit jaar wordt aangevlogen.

Tijdens deze avond delen wij informatie over o.a. het organiseren van een evenement, carbidschieten, vreugdevuren en subsidies. Hierdoor bent u helemaal op de hoogte van alle relevante informatie voor wat betreft de jaarwisseling. Daarnaast is er ook volop ruimte tot het stellen van vragen.

Wij willen u vragen om iedereen uit te nodigen die betrokken is of plannen heeft voor festiviteiten in uw dorp. Denk hierbij ook aan een vertegenwoordiging van de jeugd die plannen heeft voor een evenement en/of carbidschieten.

Wanneer: woensdag 12 juli 2023

Waar: De IJsherberg, Harddraversdijk 1, 9101 XA te Dokkum
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Parkeren: Harddraverspark

Een definitieve agenda volgt nog.

Team Veiligheid

Gemeente Noardeast-Fryslân

Aankomende evenementen