Gezellige buurtavond Seewei

Het nieuwe bestuur van buurtvereniging Seewei houdt wel van een gezellig avondje en daarom werd er een jeu-de-boules wedstrijd georganiseerd. Tijdens en na de wedstrijd kon men bijpraten in het MFA onder het genot van koffie met, nee geen gebak, maar suikerbrood (een geniaal idee van Sjoeke).

Van half acht tot ongeveer negen uur werd door jong en oud gestreden met de ballen; er wonen best een aantal fanatiekelingen aan de Seewei. Helaas moesten de deelnemers er mee stoppen vanwege de regen die maar niet van ophouden wist. Ons bestuurslid Kees vond het jammer voor het spelletje, maar in zijn hoedanigheid als boer was hij wel blij met de bui. Na weken droogte kon de natuur wel wat water gebruiken.

Doordat het spel werd afgekapt konden er geen winnaars bekend worden gemaakt. Het bestuur heeft er daarom voor gekozen om de prijzen (1e en 2e) toe te kennen aan de oudste (Age Vanger) en jongste (Sietske Elzinga) deelnemer. Dat kwam nog niet zo slecht uit, ze hadden allebei goed gespeeld. Age en Sietske gingen met een heerlijk vleespakket van Menno Hoekstra naar huis.

 

Aankomende evenementen