Aanstaande dorpsfeest

Het nieuwe jaar is begonnen en dit jaar zal het dorpsfeest van Paesens-Moddergat weer plaatsvinden. De data zijn bekend: op donderdagavond 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondagochtend 16 juni 2019 gaan we weer los. De voorbereidingen zijn in volle gang en wij hopen natuurlijk dat jullie deze data vrijhouden in jullie agenda’s om er ook dit jaar een mooi feest van te maken!

Enkele activiteiten die weer op de agenda staan zijn de playbackshow, spellen voor de kinderen, spellen voor volwassenen, een band op vrijdag en op zaterdag en nog enkele verrassingen die wij de komende maanden voor jullie zullen uitwerken.

Iedereen is natuurlijk benieuwd of er wel een optocht met versierde wagens zal plaatsvinden in verband met de vele geruchten. Hierover hebben wij contact met de gemeente, maar wij kunnen nog geen duidelijk antwoord geven. Doordat er een nieuwe gemeente gevormd is, is het wachten op een nieuwe burgemeester van de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze zal de nieuwe regelgeving voor de gemeente moeten vaststellen, omdat er in de oude gemeenten verschillende regels golden. Zodra wij iets horen laten wij dit natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen weten.

De komende maanden zullen wij druk doorgaan met het plannen en zullen wij ook zeker vrijwilligers gaan benaderen om ons bij het feest te helpen. Mochten jullie op voorhand al zeggen dat jullie met iets willen helpen, alle handen zijn natuurlijk welkom. In dat geval kunnen jullie contact opnemen met Linda van Woudenberg, Seewei 45a, telefoon 06-47591986.
Wij houden jullie de komende maanden op de hoogte via Facebook, de website en ook de volgende dorpskrant!

Zet de feestmutsen maar klaar!

Aankomende evenementen